Wat vinden de cursisten en ouders van Onderwijsinstituut ¡Un, dos, tres! ? 
 
Linda:
‘Onze zoon heeft het laatste jaar, zijn tijdens zijn examenjaar, begeleiding gehad van Marieke, en dat is heel goed bevallen. Marieke weet niet alleen hoe ze met een puber om moet gaan die leren niet belangrijk vindt in zijn leven, ze kreeg hem eindelijk zo ver dat hij ook ging inzien dat hij er dit jaar toch wel echt tegenaan moest.
Marieke schenkt veel aandacht aan alle vakken en bemiddeld ook met school, mocht dit nodig zijn.
En uiteindelijk haalde mijn zoon, ondanks zijn dyslexie, hogere cijfers dan voorheen en leerde hij ook hoe hij het beste kan leren. Mocht er in de toekomst huiswerkbegeleiding nodig zijn, dan gaan wij zeker weer naar Marieke!’
 
Fieke en Jan:
‘Sinds 2012 hebben we Spaanse les bij Marieke van un, dos, tres. Elke woensdagochtend 1,5 uur. Marieke is enthousiast en didactisch heel goed. Wij leren veel van haar en zij is heel betrokken bij haar cursisten. Omdat wij een huis in Spanje hebben vinden we het belangrijk de Spaanse taal goed te beheersen.’

Natasja:
‘Onze zoon heeft sinds een paar maanden huiswerkbegeleiding bij Onderwijsinstituut Un,dos,tres in Drempt.
Hoewel hij in eerste instantie dat niet wilde, wil hij nu niet meer weg, het bevalt dus goed!
Ontspannen sfeer en goede begeleiding.’

Annet:
‘ Enthousiast, betrokken en persoonlijke aandacht. Dat zijn de eerste woorden waar ik aan denk bij de cursus Spaans die ik bij Marieke heb gevolgd.
Ik was op zoek naar een cursus Spaans omdat ik weer wat nieuws wilde leren en graag op reis ga naar Spaanstalige landen.
Erg fijne én gezellige lessen gehad waarbij vrije inbreng mogelijk was en Marieke ook allerlei leuke wetenswaardigheden deelt over Spanje en de Spaanse cultuur.
Bovendien hebben de lessen een prettige balans tussen conversatie en grammatica oefeningen. Een aanrader! ‘

Arlin:
‘ Mijn oog viel in eerste instantie op Un dos tres vanwege het gave logo! Wij gaan al jaren naar Spanje en de eilanden en daar reizen wij vaak naar verschillende plekken. Ik kom daardoor vaak in contact met Spanjaarden (bijvoorbeeld taxi chauffeurs) en dan communiceerde ik altijd in het Engels terwijl in het Spaans mij veel leuker leek.
Un dos tres is een heel goed instituut om Spaans te leren. Het is persoonlijk, goed geregeld en je kan je eigen wensen kenbaar maken.
Marieke zal er alles aan doen om dit te regelen (maatwerk)
Je begint bij de basis en met behulp van grammatica en veel oefenen kan je jezelf na de eerste cursus redelijk goed verstaanbaar maken.

Mocht je eraan beginnen: ¡
Que te diviertas!’